BRÖD
För oss handlar det om kärleken till hantverket, bara de allra bästa råvarorna samt ett uns kreativt nytänk för att hålla oss på tårna.
För er som gett er på att baka bröd hemma känner till vilket hantverk som ligger bakom.
Våra limpor är en del av familjen då de funnits i vårt sortiment sedan vi öppnade 1984. Vi har kunder som troget köper sin favoritlimpa varje vecka och har gjort det i många år.
Sedan vi öppnade bakfickan kan man handla pinfärskt bröd direkt ur ugnen från klockan 5.00.
Kan ni tänka er ett bättre sätt att börja dagen?
Ekologiskt såklart
Sedan vi öppnade bageriet 1984 har vi värnat om att använda enbart
det bästa mjölet och har alltid bakat ekologiskt.
Våra ekologiska mjöl är framställda av ekologiskt odlad spannmål från
våra svenska åkrar. Spannmål från gårdarna kallmals sedan varsamt
till mjöl på stenkvarn.